Opinie

Dziękujemy za wszystkie wpisy.

Pages: 1
1) Małgosia, Rafał i Adam Data wpisu August 27th, 2018 - 3:58 PM
Lokalizacja:
Sosnowiec
Komentarz:
Drugi rok z rzędu spędziliśmy 2-tygodniowe wakacje w Willi Przy Potoku. Super warunki dla rodzin z dziećmi, ogromny plac zabaw z huśtawkami, domkami, piaskownicą, basenem i boiskiem, bogaty program animacji i warsztatów dla dzieci oraz dodatkowa atrakcja karmienie danieli i królików. Fajna domowa atmosfera stworzona przez gospodarzy panią Asię, pana Piotra i ich dzieci Emila i Julkę oraz psa Kajtka. Bardzo dobre jedzenie. Przepiękna okolica na piesze wycieczki po górach i jazdę na rowerze. Jeszcze nie zdążyliśmy dobrze wyjechać a nasz syn zapowiedział, że w przyszłym roku też chce tutaj przejechać. Super miejsce na wakacje !!!
Odpowiedz: Turereece Data wpisu November 3rd, 2018 - 8:57 PM
Temat:
BitLord.com
Lokalizacja:
Paris
Komentarz:
Mylene!
Download: solfГ©ge .
Trillium, Sarah Banks - Young Anal Adventures 2 rq mp4
Download: Death in Paradise (94) .
Alison Pill,
Download: Charles Stone III .
javset.com-RBD439.avi
Download: Top canciones .
Fortnite - (MacAPPS) 2016
2) Joanna Data wpisu August 25th, 2018 - 1:53 PM
Temat:
Dziękujemy
Lokalizacja:
Katowice
Komentarz:
Dziękujemy za wspaniały pobyt w Willi przy Potoku. Dzieci były zachwycone, ani przez moment się nie nudziły, dzięki temu i nam, rodzicom, udało się wypocząć. Okolica przepiękna. Na terenie posesji mnóstwo miejsca do zabawy dla dzieci. Jedzenie przepyszne. Jednym słowem - wspaniałe wakacje. Polecamy! I serdecznie pozdrawiamy Gospodarzy i całą ekipę z naszego turnusu ;-)
Asia, Paweł z Olą i Michałem
3) Marzena, Paweł, Lena , Amela Data wpisu July 15th, 2018 - 9:17 AM
Temat:
cudowne wakacje
Lokalizacja:
śląsk
Komentarz:
Właśnie wróciliśmy z Willi przy Potoku.... było cudownie :). Nasza starsza córka Lenka co dzień powtarza, że tęskni za tym miejscem. Miejsce gorąco polecamy, bo jest cudowne i pełne wspaniałych miejsc, zakamarków idealnych dla małych odkrywców. Plac zabaw, zwierzaki, potok, las i wszystkie atrakcje sprawiają, że całą nasza rodzina wypoczywała szczęśliwie i sielankowo :). Oczywiście zasługa w tym również gospodarzy.. czuliśmy się jak na wakacjach u rodziny ( buziaki dla Julki i Emila) . Towarzystwo cudowne ( pozdrawiamy Krzycha, Gosię, Helę i Tymka oraz Beatę, Darka, Weronikę, Kamilę, no i oczywiście Lenkę i Filipa). Podsumowując, polecamy całym sercem, bo to był cudowny czas dla naszej rodziny. Marzena, Paweł , Lena i Amelka.
4) ANGELIKA BUBICZ Data wpisu February 5th, 2018 - 11:05 AM
Temat:
zima 2018
Lokalizacja:
KĘDZIERZYN-KOŹLE
Komentarz:
Wspaniały tydzień ferii . .Właściciele bardzo mili, Pani Joasia głównie zajmuje się gośćmi - bardzo sympatyczna Pani która świetnie łapie kontakt z małymi uczestnikami , natomiast jej mąż ( notabene bohater mojego 7 letniego syna ) zajmuje się że tak powiem zapleczem logistycznym :) Mój syn chętnie pomagał przy karmieniu danieli, koników i nie było problemu z zerwaniem się z łóżka o 8 rano .Fajne mini zoo, można karmić konie , króliki i daniele. Do wyciągu 10 min piechotą , samochodem dosłownie 1 min -Master ski idealny stok dla rodzin. W Tyliczu byliśmy 2 raz i za każdym razem w całej Polsce nie ma śniegu, a tam zawsze nas mile zaskoczy pogoda i śnieg, W willi nad potokiem jest cudowny ogród, potok i świetny plac zabaw -dlatego w tym roku zdecydowaliśmy się również spędzić tam wakacje . Aaaa... żebym nie zapomniała o wyżywieniu- rano szwedzki stół każdy znajdzie coś dla siebie, a popołudniu obiad dwu- daniowy i deser- wszystko bardzo dobre :) Ja do tej pory wspominam pierogi z kaszanką :)Pokoje fajne, czyste -duża łazienka, tv i wi-fi. Dużo dzieci , super zabawa, Pozdr serdecznie właścicieli :)
5) Karin Data wpisu January 2nd, 2018 - 10:20 PM
Temat:
Piękny czas
Komentarz:
Cudowni właściciele wraz z dziećmi. Zaangażowani i przyjaźnie nastawieni do swoich gości. Wszystko zorganizowane na wysokim poziomie. Nasze dzieciaki spędziły tam 2 tygodnie w wakacje oraz byliśmy na Święta Wielkanocne.
Piękne miejsce z cudowna atmosfera.
Dziękujemy
6) MArek Data wpisu April 20th, 2017 - 9:29 AM
Komentarz:
Polecam i jeszcze raz polecam
7) Joanna Data wpisu February 6th, 2017 - 12:36 PM
Lokalizacja:
Bochnia
Komentarz:
Dziękujemy za czas spędzony u Was, było pięknie, ciepły dom, przepyszna kuchnia, wiele atrakcji dla dzieci. Pozdrawiamy serdecznie
Joanna i Maciej z synami Dominikiem i Szymkiem
8) Gosia i Tomek Data wpisu January 22nd, 2017 - 12:42 PM
Lokalizacja:
Mielec
Komentarz:
Po raz kolejny spędziliśmy cudowny czas z Asią i Piotrem, rozkoszując się kuchnią, przyrodą i nartami.
9) Beata Data wpisu September 9th, 2016 - 4:15 PM
Temat:
Komentarz
Komentarz:
Spędziliśmy w Willi przy Potoku przemiły zimowy czas z półrocznym dzieckiem. Właściciele sympatyczni i bardzo pomocni we wszystkim, jedzenie boski, blisko stoków, okolica sprzyjająca spacerom. My postanowiliśmy tam wracać! Pozdrawiamy
10) Agnieszka Data wpisu January 3rd, 2016 - 8:49 PM
Lokalizacja:
Chorzów
Komentarz:
Spędziliśmy cudowny rodzinny tydzień w Willi przy Potoku. Mimo braku śniegu w środku zimy i ogromnych mrozów gospodarze zadbali byśmy nie odczuli ani przez moment nudy! Były wycieczki konne, opowieści, bal sylwestrowy, ognisko i wiele innych. Do wyciągu (sztucznie naśnieżonego, ale w bardzo dobrych warunkach) jest zaledwie 10 minut spacerkiem. Świetna kuchnia Pani Asi - z własnych produktów i z wielką pasją - zasługuje na uznanie. A nasza dwójka urwisów - Julek i Tymek całą drogę pytali kiedy tam wracamy. Więc pewnie wrócimy latem :) Polecamy gorąco!
11) Agnieszka Data wpisu July 21st, 2015 - 10:36 PM
Lokalizacja:
warszawa
Komentarz:
piękne miejsce , ogród to raj dla dzieci ..potok szumi i kołysze zbawiennie ...kiełbaski i chlebek z bryndzą z rusztu rewelacyjne ,
obiadek niedzielny wykwintny na łonie natury, dżemy pierwsza klasa - specjalność Pani Domu, miodek na miejscu dla podkręcenia podniebienia
ii do tego można nakarmić daniele - po prostu odpoczywać.
a wszystko zasługa Pani i Pana domu którzy nad wszystkim czuwają. Nie można pominąć ich dzieciaków którzy witają nasze dzieci serdecznie i spędzają z nimi czas na harcach i figlach .
tym sposobem pozdrawiamy serdecznie Jule i Emila
12) Andrzej Data wpisu July 15th, 2015 - 9:18 AM
Komentarz:
Lokalizacja wspaniała, szczególnie dla dzieci wiele atrakcji (huśtawki, basen, tor przeszkód, piaskownica, boiska, potok). Jedzenie bardzo smaczne bez ograniczeń. Gospodarze rewelacyjni - atmosfera jak w domu. Gorąco polecam !!!!!!!!!!!!!!
13) Małgorzata Data wpisu February 15th, 2015 - 10:26 PM
Komentarz:
Trzeci raz spędziliśmy tydzień zimowych ferii u Państwa Pawliszaków, a to już mówi samo za siebie:) Ciepły dom, dobre jedzenie, przyjaźni i tolerancyjni gospodarze. To co mają "za rzeką" to raj dla dzieci, ale i dla dorosłych - wszyscy zjeżdżaliśmy z górki na pontonach i radości było co niemiara:)
Polecam gorąco:) My wracamy każdego roku zimą:)
Pozdrawiamy:)
14) krzysztof Data wpisu February 13th, 2015 - 12:42 PM
Lokalizacja:
łódź
Komentarz:
Spędziłem z córką wspaniałe ferie. Świetni gospodarze, czyste, dobrze wyposażone pokoje.Kuchnia pani Asi wspaniała, własnoręcznie robione masło, sery to poezja o pierogach nie wspomnę :-). Do stoku Master-ski 10 min spacerem. Domowa atmosfera i super przygotowany teren, grill, altana , plac zabaw dla dzieci. Polecam jak najbardziej! My na pewno wrócimy.Pozdrawiam gospodarzy. :-)Do zobaczenia Krzysztof
15) Monika Data wpisu January 31st, 2015 - 11:31 PM
Temat:
Komentarz
Komentarz:
Spędziliśmy tygodniowe rodzinne ferie w Willi przy Potoku i jedno wiem na pewno - będziemy tam wracać. Fantastyczni gospodarze, jedzenie rewelacyjne (córka zażyczyła sobie takich samych śniadań w domu), urocza okolica. Cała moja rodzina czuła się tam rewelacyjnie!
16) Iwona Data wpisu November 13th, 2014 - 6:26 PM
Lokalizacja:
Warszawa
Komentarz:
Byłam w Willi przy Potoku pod koniec września. Jedzenie, lokalizacja i wystrój są rewelacyjne! Polecam każdemu kto lubi wypocząć w ciepłej, rodzinnej amosferze orac w cichym i pieknym miejscu.
17) Marcin Data wpisu October 21st, 2014 - 9:43 PM
Komentarz:
Polecam jak najbardziej Willę przy potoku. Dużo spokoju i atrakcji dla rodzin z małymi dziećmi. Mimo, że mieliśmy wykupione tylko śniadania, szczerze polecamy kuchnię. Jedzenie bardzo smaczne z pierwszorzędnych składników ani jedno słowo na podstronie "kuchnia" nie jest przesadzone. Takich pysznych wędlin i serów próżno szukać w sklepach. Gospodarze również bardzo mili - doradzali co ciekawego można zwiedzić w bliższej i dalszej okolicy, raczyli nas ciekawymi opowieściami podczas posiłków. Plac zabaw dla dzieci bardzo fajnie urządzony i wyposarzony. Zwłaszcza przypadły nam do gustu hamaki dla rodziców, z których można obserwować bawiące się dziecko :) Podsumowując - po prostu wspaniałe miejsce dla osób chcących odpocząć od miejskiej rzeczywistości. Inny świat.
18) Gosia I Marcin z Kacprem Data wpisu October 21st, 2014 - 9:42 PM
Komentarz:
Gorąco polecamy! super wypoczynek w malowniczej miejscowości, jedzenie pyszne, gospodarze sympatyczni, raj dla dzieci.
19) krzysztof i gabriela ze śląska Data wpisu October 21st, 2014 - 9:42 PM
Komentarz:
Jak wiesz co to domowa atmosfera to to samo co dobre jedzenie ,spokój oraz przemili gospodarze i wspaniałe dzieci.
 Guest Book 




captcha22
Jeśli nie widzisz captcha wyraźnie -> Odśwież
* Wpisz tekst z obrazka
* wymagane pola

 

 

Poniżej wpisy ze starej księgi gości.

 
Nasze najfajniejsze wakacje rodzinne! Rodzinna atmosfera, przemili Gospodarze, pyszne jedzenie i mnóstwo atrakcji (na miejscu i w okolicy) dla dzieci i dorosłych!:) Szczerze polecam każdemu latem lub zimą!
Piotr ze Stalowej Woli

 

Super warto tam jechać:)
ola
 
Rewelacja!Polecam wypoczynek w Willi przy potoku!
Kinga

 

Rodzinna atmosfera, domowe jedzenie! Cóż chcieć więcej :)
Marta Z. Lublin

 

REWELACJA! Polecam w 100%! Jedzenie pyszne! Atmosfera wspaniała! Zdjęcia z niezwykłą dokładnością oddają wizję tego miejsca. Niczym się nie zawiodłam (choć myślałam iż zdjęcia przekłamują nieco rzeczywistość) Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. I proszę zostawić miejsce dla mnie na przyszły rok! A może odwiedzę Państwa już w zimie kto wie... kto wie! Pozdrawiam
Katarzyna (Wrocław)

 

Miejsce idealne dla rodzin z dziećmi. Bezpieczny plac zabaw na świeżym powietrzu oraz \"kącik malucha\" na stołówce. Przestronne, przytulne i czyste pokoje. Jedzenie pyszne, domowe. Gospodarze bardzo mili i gościnni. Gorąco polecam!
Lena z rodzicami

 

Polecam wszystkim bardzo gorąco, przesympatyczni gospodarze, rodzinna atmosfera, jedzenie naprawdę domowe, gościnność sprawia, że chce się tu wracać. Szczególnie dla dzieci jest to wypoczynkowy raj. Polecamy gorąco, Piotr i Szymon z Krakowa
Piotr i Szymon z Krakowa

 

Super miejsce na odpoczynek dla całej rodziny wszyscy znajdą dla siebie coś interesującego my ani chwili się nie nudziliśmy, a na dodatek ta wspaniała rodzinna atmosfera. Polecam wszystkim niezdecydowanym:)
Bartek z Rodziną

 

Pokoje, właściciele, otoczenie i plac zabaw jak z bajki! Miło, ciepło i rodzinnie. Moje dzieci były zachwycone, my z mężem również. Polecamy i pozdrawiamy.
Maciejewscy z dzieciakami Warszawa

 

Serdecznie polecam wakacje w Willi Przy Potoku! Jadac z dziećmi do Tylicza nie wierzyliśmy w to, że zdjęcia dokładnie oddają klimat Willi. Po dotarciu na miejsce byliśmy zaskoczeni - pozytywnie! Dzieci od razu zakochały się we wspaniałym placu zabaw. A ja oddawałam się miłemu relaksowi przy kawie i uspokajającym szumie potoku. Pozdrawiam
Natalia z dziećmi z Poznania

 

Bardzo dobre warunki dla rodzin z dziećmi i nie tylko,pyszne jedzenie,plac zabaw jak na zdjęciach,strumyk pod oknem,polecamy naprawdę warto
Rodzina Woźniaków z Krakowa

 

Miejsce jak z bajki!!!! W marzeniach nie wyobrażałem sobie lepszej kwatery niż u Pawliszaków. Kto tutaj nie był niech żałuje
Stefan Zierałka z Krakowa
 
Miejsce super - czy lato czy zima ! Jedzenie super - polecam mleko lub kapusta zasmarzana !!! Tylko nie mieszac bo grozi sr........ ! Wypoczynek murowany !!! Gospodarze ? nie wiem co napisac , jakie mam wrazenia ? Powiem tak - obcy ludzie a jak rodzina czy przyjaciele !!! Polecam wszystkim ktorzy cenia sobie przyjacielsko-rodzinna atmoswere. Pozdrawiamy i do zobaczenia !!!
Iwona i Bogdan

 

Gorąco polecam! Fantastyczne miejsce na zimowe szaleństwo! Myślę, że powrócimy tu latem!
Kasia

 

Rewelacyjne warunki! Pyszne jedzenie, wspaniała atmosfera. Polecam serdecznie!
Sebastian

 

Ciepła rodzinna atmosfera. Wspaniałe wyżywienie. Gospodarze przesympatyczni! Polecam zarówno w zimie jak i latem! Gorąco pozdrawiam gospodarzy!
Magda

 

Super miejsce na zimowe szaleństwo oraz na letnie moczenie stóp w zimnym potoku. Jedzenie wspaniałe!!! gospodarze sympatyczni, miła rodzinna atmosfera. Polecamy kwatery na lato i zimę.
Justyna i Andrzej z dziećmi
 

Pakiet Świąteczny

Pakiet Świąteczny 22-27 grudnia 2018 roku Świąteczne śniadania przy wspólnym stole z domowym sernikiem, makowcem, ćwikłą i chrzanem, wędlinami z naszej wędzarni i wspaniała...

Sylwester

Proponujemy Państwu 6 dniowy pakiet 27.12.2018 – 2.01.2019 Zapewniamy: - noclegi pokojach z łazienkami, tv z kanałem dla dzieci, dostęp do internetu. Wyżywienie śniadania - w formie ...

MINI ZOO

Daniele, króliki, kucyki, kolorowe ptactwo (dzikie i domowe), owieczki - to wszystko blisko domu. Zabawa i nauka dla dzieci - ZAPRASZAMY

URLOP W GÓRACH

Wspaniałe warunki dla narciarzy zaawansowanych jak i początkujących, oświetlone trasy biegowe, super miejsca do nauki jazdy dla dzieci, świetni instruktorzy narciarstwa ...

MAJÓWKA

Zastanawiasz się gdzie pojechać? Gdzie Ty i Twoje dzieci odpoczniecie od miasta, pracy i szkoły? Weekend majowy, czerwcowy. Z dziećmi czy we dwoje. Wiele atrakcji dla całej Rodziny.

WAKACJE

Super wypoczynek w bliskości z naturą. Hodowla danieli, króliki, miody z własnej pasieki. Śpiew ptaków, szum potoku - to wszystko czeka na Ciebie i Twoje Dzieci.

Mini galeria - Willi Przy Potoku